کافه رستوران

معایب و مزایای کار کافه رستوران

نویسنده : کافه فردا

سلام دوستای خوبم.

خوب میخواییم در مورد کسب و کار کافه رستوران بیشتر بدونیم.

اولین چیزی که توی ذهن همه ی آدمایی که این کار و تجربه کردن اینه که خیلی کار سختیه.واقعا کار سختیه

و اولین چیزی که به ذهن آمایی که تجربه کافه رستوران رو ندارن اینه که خیلی کار قشنگیه یه گوشه میشنی مشتریا میان سفارش میدن میخورن پول میدن میرن J

این که کار قشنگیه کاملا درسته خیلی کار قشنگیه . همین که هر روز داری لحظات خوب مردم و میبینیم که اومدن توی کافمون میگن و میخندن واقعا قشنگه.

ولی اصلا کار راحتی نیست.خیلی خیلی خیلی کار سختیه.

اگه مرد کارای سخت نیستید اصلا بهش فکرم نکنید

حالا میگم چرا سخته.

معایب و مزایای کار کافه رستوران

اینکه میگم سخته برا اینکه که باید 24 ساعت حواستون به کافه تون یا رستورانتون باشه.این یکی از دلیلاشه.

دلیل دیگه سخت بودن کار کافه رستوران اینه که خیلی رقابت داره سخت میشه.الان دیگه با یک کافه ساده یه غذای ساده یا یه دکور ساده نمی تونی آدمارو بکشونی به کافه ت.

باید واقعا به همه ی قسمت های کافه یا رستورانت فکر کرده باشی.

یکی دیگه از دلایل سختی کار کافه رستوران اینه که نمی دونی داری سود می کنی با ضرر.باید خیلی دقیق خیلی با حساسیت بالا سودو زیان تون رو حساب کنید.

ولی بزرگترین مشکلی که صحبای کافه رستوران باهاش درگیرن نیروی انسانیه.مدیریت کردن نیروهای کافه رستورانا خیلی کار پیچیده ایه اگه قرار باشه واقعا اصولی انجام شه.

الان تقریبا هرکی از جاش بلند میشه میره که کافه بزنه.ولی واقعا پیشنهاد میکنم اول در موردش تحقیق کنید و با چشم باز خودتون بدبخت کنید J البته این شوخیه ولی اگه درست شروع نکنید وقعا فقط انرژی و سرمایتونو به باد دادید.

خوب اینا که سختیایه کار بود تا الان.

ولی خوب همه ی اینا راه دارن که توی بخشای بعدی مرسیم بهش.

و البته که این کار مزیت هاش هم کم نیست .که به اونم میرسیم.

چند تا اصول هست که اینارو رعایت بکنید خیلی می تونه توی حل این سختیا بهتون کمک کنه.توی بخش راه اندازی کافه خیلی کاملتر توضیح میدم ولی فعلا این چند تا نکته رو داشته باشید.

اول اینه که اگه به فکر کافه رستورانید یا خودتون صب تا شب باشید یا وقتی نیتسید حتما یه آدم متمئن جای خودتون بزارید . وقتی یه مشتری باید ناراضی بره حداقل به 3 تفر تعریف میکنه این نارضایت رو ، حالا اگه راضی باشه به هیچ کس نمیگه J اینکه چرا اینطوریه مهم نیست مهم اینه که طبق آمار الان انیطوریه.

پس حتی نباید بزارید یک نفر هم ناراضی باشه.پس حتما اگه خودتون نبودید یه نفر متمئن بزارید جای خودتون.

دوم اینکه برای کسب و کارتون قانون داشته باشید.و حتما به انجام قانون اصرار داشته باشید.

سوم اینکه از افراد متحصص توی هر بخش استفاده کنید. خواهشم از همتون اینه که فک نکید که چون توی کافتون قرارا غذا سرو کنید ، پس مثل کباب کوبیده که همه ی مردای ایرانی ادعای کباب زدن دارن ، شمام بلدید غذا درست کنید.

توی این کار ادعاتونو بزارید کنار .آدم متخصص استفاده کنید.انقدر منو حرص ندید J

سوم اینکه حتما یه حسابدار استخدام کنید.

حالا کاملترشو توی بخش راه اندازی مدیریت کردن کافه میگم.

حالا برسیم به مزایای اینکار.

مهمترین مزیتش اینه که این صنف زیاد با رکود و اینا کاری نداره همیشه در حال پول دراوردنه.مزیت دیگه این کار اینه که خیلی کار زنده و پر از انرژی مثبته.

نظرات

ثبت نظر